Wie zijn we?

Over ons

Fotolight staat voor meer dan een halve eeuw ervaring, vakmanschap, innovatie en veelzijdigheid in binnen- en buitenreclame. Opererend vanuit de productiefaciliteit in Zwanenburg, onder de rook van Amsterdam en Schiphol, is voor Fotolight geen project onmogelijk op reclamegebied. Doordat de vele disciplines zich onder één dak continu ontwikkelen, worden steeds weer uitdagende resultaten geboekt.

Oorsprong

Fotolight startte de productie van artikelen voor de reclamebranche vanaf 1955 in een oude frisdrankbottelarij van de gebroeders de Kroon in Diemen. Eén van de producten waren kleine diakastjes, “fotolichtjes”, wellicht is daardoor de naam Fotolight ontstaan. Door toenemende en wisselende vraag uit de reclamebranche is het productassortiment continu aangevuld met een groei van A-merken in de orderportefeuille tot gevolg. Om klanten als Heineken, Makro, BCC en Douwe Egberts goed te kunnen blijven bedienen is in de tachtiger jaren uitgeweken naar een grotere productiefaciliteit in Zwanenburg met een totaal personeelsbestand van circa 25 personen.

Construction-Display

Zusterbedrijf Construction-Display vervaardigt onder hetzelfde dak onder meer prefab bouwelementen voor de bouw zoals daglichtoplossingen, gevelbeplating van sandwichplaat, afwerkprofielen en dakraamkaders. Door de jarenlange know-how die is opgebouwd vanuit de kunststofverwerking is deze zijtak in 2005 opgericht. Voor meer informatie kunt u terecht op www.click-bond.com .